Lex Specialis Gerechtsdeurwaarders Juristen Uden

Over Lex Specialis

Lex Specialis houdt kantoor in Uden en wij kunnen vandaar uit de gehele regio Maashorst-Meierijstad uitstekend bedienen. Voor de ambtelijke deurwaarderstaken zijn wij overigens landelijk bevoegd en indien nodig kunnen wij u overal van dienst zijn.

Ons motto is: vertrouwd dichtbij. Wij vinden het belangrijk te weten voor wie we werken, maar nog belangrijker is dat u weet wie er voor u werkt!

De gerechtsdeurwaarder die in 2013 bij Koninklijk Besluit is benoemd ter standplaats Uden is Pauline van Meurs. Zij kan als deurwaarder inmiddels bogen op ruim 20 jaar ervaring. Als kandidaat-gerechtsdeurwaarder heeft zij eerst haar sporen verdiend bij Seuren Van der Vlies Van Heijnsbergen te Oss en heeft vervolgens die jarenlange ervaring, alsook de feitelijke ondersteuning op de drie disciplines incasso, juristen en deurwaarders meegenomen naar Uden om de regio Maashorst-Meierijstad optimaal te kunnen bedienen.

Lees ook:

Artikel Bedrijvig Uden: juni 2020, 'Samen komen we hier doorheen’

Artikel Bedrijvig Uden: september 2021, 'Verhuurder: laat je horen’

Online opdrachten

Op onze website kunt u online uw incasso-opdracht plaatsen: eenvoudig, snel en op het moment dat het u uitkomt. Wij nemen (tijdens kantooruren) contact met u op om uw opdracht te bevestigen.